HRCroatian
Početna
DURA ORGANIZIRA DVODNEVNO DOGAĐANJE U SKLOPU PROJEKTA IDEAL
DURA ORGANIZIRA DVODNEVNO DOGAĐANJE U SKLOPU PROJEKTA IDEAL

Dubrovačka razvojna agencija DURA, od 03. do 04. listopada 2018., u sklopu EU projekta iDEAL, domaćin je dvodnevnog događanja pod nazivom „Digital planning and managing risk of climate changes“ koje će se održati u hotelu Rixos Libertas.

Događanje je otvoreno za javnost i svi zainteresirani su dobrodošli.  Sva predavanja i paneli bit će na engleskom jeziku, a razgovarat će se o aktualnim temama vezanim za klimatske promjene, njihovom planiranju i utjecaju na okoliš te mogućnosti digitalne transformacije kao važnog dijela planiranja rizika od klimatskih promjena.

Ujedno, bit će predstavljen i projekt iDEAL (DEcision support for Adaptation pLan), koji je dio programa Interreg prekogranične suradnje Italije i Hrvatske u čijem provođenju uz DURA-u, kao glavni partner projekta iz Hrvatske, sudjeluje Istarska Regionalna Energetska agencija IRENA, te talijanski partneri: Općina Pesaro, Općina Misano Adriatico, Regionalni nacionalni park "Coast dunes park from Torre Canne to Torre San Leonardo" i Sveučilište Iuav iz Venecije.

Program događanja možete pogledati ovdje.

Datum:
28.09.2018
Natrag